Тролінг триває: Криму запропонували включати світло по днях народження Бандери

Таким чином кримчан слід привчати до українських національних свят, яких вони повинні чекати з нетерпінням.

День народження Степана Бандери в Україні святкують 1 січня. Ілюстрація:ru.tsn.ua

Журналіст Михайло Ганницький запропонував продавати електроенергію на окупований півострів Крим тільки по українських національних святах. Про це Ганницький написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Рекомендую відновити 1 січня, на день народження Бандери. А 2-го вимкнути. Нехай потихеньку звикають до дат національних свят, чекають їх з нетерпінням", - пише Ганницький.

Нагадаємо, Степан Бандера народився 1 січня 1909 року в селі Старий Угринів (на той момент - королівство Галичини і Лодомерії, Австро-Угорщина, нині - Івано-Франківська область). Точки зору на його особистість вкрай полярні.

В Україні, особливо в Західній, ім'я Бандери стало символом боротьби за незалежність української держави. У Росії до Бандери як правило ставляться різко негативно, слово "бандерівці" стало там прізвиськом, яке часто застосовують до українців незалежно від їх ставлення до Бандери.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...