"Труханов считает, что он на Олимпе и не может на равных разговаривать с людьми": одесити готують сюрприз забудовникам Ланжерону

Улюблений серед одеситів та гостей міста пляж почали забудовувати без дозволу та документів на це.

Забудовникам Ланжерона готуються показати "Червону Шапочку". Фото:http://odessa1.com/

Одесити мають намір показати забудовникам Ланжерону страшну казку про Червону Шапочку. Як розповіли на брифінгу, це буде пародія на події на узбережжі, коли без документів почали забудовувати улюблений пляж багатьох городян. про це пише місцевий сайт Odessa1, інформують Патріоти України.

Активісти також обурюються тим, що, незважаючи на відсутність документів, освоєння території триває, а влада міста і області надає всілякого сприяння будівельникам.

"Скільки мільйонів доларів отримав би бюджет за ділянки на узбережжі -100 млн доларів щонайменше. Ланжерон перетворюється на зону віп-готелів, а бюджет не отримує з цього нічого. Ми запросимо західні ЗМІ і напишемо ВМФ звернення, що якщо уряду плювати на мільйони, навіщо давати гроші українцям", - зазначив громадський працівник Леонід Штекель.

Він також закликав владу до нормального, рівного діалогу з одеситами. "Труханов вважає, що він на Олімпі і звідти не може на рівних розмовляти з людьми", - зауважив він.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно