Три пікети одночасно: Під Львівською міськрадою протестувальники встановили намети (фото)

В акції протесту беруть участь перевізники, воїни АТО та мешканці населених пунктів, які прилеглі до Грибовицького сміттєзвалища.

Фотоhttp://vgolos.com.ua/

Під Львівською міською радою триває одночасно три пікети: перевізників, воїнів АТО та мешканців населених пунктів, які прилеглі до Грибовицького сміттєзвалища. Про це повідомляє кореспондент видання Вголос, передають Патріоти України.

Воїни АТО перед приміщенням Ратуші встановили три намети та обіцяють піти тільки тоді, коли виконають їхні умови, зокрема виділять земельні ділянки демобілізованим воїнам АТО під індивідуальну забудову.

"Побудова цього будинку на Підголоско - це звичайний піар Садового, він нас зібрав, сказавши, що Львів не резиновий і ділянок він нам дати не може, натомість побудують будинок. Але ми вимагаємо земельних ділянок, як це прописано в законі. Львів єдине місто, яке не виконує закону України щодо виділення землі воїнам АТО", - каже учасник акції протесту, демобілізований боєць Богдан.

Мешканці сіл Малехів, Грибовичі та міста Дубляни вимагають рекультивувати та закрити Грибовицьке сміттєзвалище. На пікет вони прийшли з плакатами: "Дубляни, Грибовичі, Малехів проти сміттєзвалища".

Перевізники ж вимагають від мерії врегулювати проблему з перевезенням пільгових категорій населення.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...