Тримали кордон під російськими "Градами": У Харкові відкрили меморіальну дошку генералу-прикордоннику, котрий загинув у Зеленопіллі (фоторепортаж)

Справжній офіцер, Ігор Момот до кінця залишався в одному окопі з солдатами.

На території ЗОШ №88 м. Харкова відкрили пам’ятну дошку на честь генерал-майора Ігоря Момота. Фото: ua.censor.netЯк повідомляється на сайті Держприкордонслужби, на території загальноосвітньої харківської школи №88 відкрили меморіальну дошку на честь загиблого в АТО в 2014 р. генерал-майора Ігоря Момота, передають Патріоти України.

Два роки тому, 11 липня 2014 року, позиції зведеного загону українських прикордонників поблизу населеного пункту Зеленопілля, що на Луганщині, були вперше піддані масованому обстрілу з російських "Градів". У цей день загинули 7 прикордонників, серед яких був і генерал-майор Ігор Момот.

Мобілізація в Україні: Чи буде кримінальна відповідальність за непроходження ВЛК

субота, 4 травень 2024, 11:30

У Верховній Раді триває робота над законопроєктом № 10379, що передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку, передають Патріоти України. Профільний Комітет провів позачергове засідання, опрацював і затвердив таблицю до другого ...

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...