"Цар Володимир" прямує шляхом Миколи Романова: Рейтинг Путіна катастрофічно падає, експерти побоюються відкритого бунту

​Історія вкотре доводить, що нерозважливо-кровожерливим самодержцям від загальної любові до лютої ненависті зовсім близько. Миколі II вистачило 4 роки війни від всенародного "ура" до страти, а ВВП тримається вже п'ятий рік своєї "гібридно-світової".
Рейтинг Путіна знову впав. Фото: ТАСС.

Володимир Володимирович відкрито порівнює себе з фактичним творцем Радянської імперії Йосипом Сталіним. Однак шинель "батька народів" йому явно "не підходить за розміром", зазначають Патріоти України.

Із всіх талантів Коби "чекіст" унаслідував хіба що здатність спритно усувати внутрішніх конкурентів. Однак цього замало для управління величезною імперією в умовах жорстокої кризи і фактичної війни, що і виявилося протягом останніх років. Канув у Лєту наркотичний раж Кримнашу з його 88 відсотками "одобрямса" одурманених підданих. Через чотири роки "Іскандери" вже не сміються, росіяни тупо хочуть "жрать" і це цілком природньо.

Чергове опитування ВЦВГД показало, що рейтинг російського президента Володимира Путіна досяг історичного мінімуму - 35,9 відсотків. Експерти заявили, що основними причинами є внутрішні - пенсійна реформа і економічна політика.
Але крім цього став знижуватися індекс схвалення зовнішньої політики. Якщо раніше успіхи на зовнішньополітичній арені могли якось підтримувати рейтинги, то тепер цього не відбувається. Народ більше не вірить президенту, адже раніше він говорив, що поки буде при владі, пенсійний вік в країні не підвищиться. Росіяни чекали, що після пропозиції Держдуми Путін зробить заяву про те, що не допустить пенсійної реформи, однак він заявив зворотне.
Експерти впевнені, що в ситуації, що склалася, влада повинна оголосити референдум в країні, перш ніж впроваджувати пенсійну реформу. Якщо керівництво відмовиться від референдуму, похитнеться не тільки рейтинг Путіна і всієї правлячої верхівки - в Росії почнуться бунти, які силовики придушити вже не зможуть. Експерти не виключили, що Путін не досидить у президентському кріслі до кінця терміну.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...