"Це була найкраща сім'я в Троїцькому": Журналіст розповів про трагічну загибель мирних жителів на Донбасі

В результаті артнальоту на Троїцьке трапилася трагедія - снаряд, який залетів у будинок, убив батька і сина, важко поранив матір.

В останній тиждень бойовики незаконних збройних формувань кожен день обстрілюють будинки мирних жителів в прифронтових селах на Донбасі. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє журналіст Mikael Ku, передають Патріоти України.

"За цей тиждень 7 мін розірвалися у дворах Новгородського, з ПТУР обстріляли городи Миколаївки, міна в Неліповці, снаряд розірвався у дворі Світлодарської школи, коли на навчанні були 380 школярів, за 10 хвилин без житла залишилися 4 сім'ї в Миколаївці-2, зруйновані будинки Курдюмовки... Це села, які не потрапляли в зведення АТО", - написав він.

Mikael Ku нагадав, що в результаті артнальоту на Троїцьке трапилася трагедія - снаряд, який залетів у будинок, убив батька і сина, важко поранив матір.

"Ця сім'я два тижні тому вже переживала обстріл їхнього будинку. Найбільше хвилювалися за молодшого 13-річного сина Діму. Старший брат Андрій накривав підлітка собою, коли лежали під час обстрілу під ліжком. Тоді всім вдалося вижити, вбило тільки корову, розбило дах. Після цього сім'я оговталася, підремонтували будинок... Їм було чим і ким пишатися! "Це була найкраща сім'я в Троїцькому", - говорять зі сльозами на очах місцеві. Діма наприклад був чемпіоном по боротьбі. Посипані пилом нагороди досі стоять в зруйнованому домі ", - пише журналіст

"Сусідка Галина, на очах якої росли два брата, сказала, що тільки хоче подивитися в очі тому, хто віддавав наказ стріляти по їх домівках, і додала: "Ми не знаємо, хто з нас буде наступний", - розповідає Mikael подробиці того, що сталося.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...