Це були терористи "ЛНР": В окупованому Алчевську пригадали подробиці потужного обстрілу

28 серпня 2014 року місто Алчевськ зазнало потужних обстрілів, про які свідки тих подій зараз розповідають, що обстрілювали не українські війська, а терористи "ЛНР".

Алчевськ в 2014 році обстрілювали бойовики "ЛНР". Фото: vchasnoua.com.

Жителі окупованого бойовиками "ЛНР" міста Алчевськ розповіли про свої підозри про причетність незаконних збройних формувань до обстрілу міста 28 серпня 2014 року. Про це йдеться в статті "Апострофа", повідомляють Патріоти України .

Тоді бойовики заявили, що по Алчевську завдала удару українська авіація, але місцеві жителі помітили, що цей обстріл більше був схожий на удар з реактивних систем залпового вогню.

Мешканець Алчевська Дмитро згадує, що в той день він зустрів бойовиків "ЛНР" і запитав, чи можливий ще один обстріл міста, на що бойовики відповіли "не хвилюйся, більше вже нічого сьогодні не буде". Як тепер підозрює Дмитро, у даних слів міг бути прихований сенс.


Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....