"Це несправедливо!": Китайці назвали вручення медалі росіянці Мустафіній низьким рівнем змагань

​Збірна Китаю незадоволена результатами і методами оцінювання на Олімпіаді-2016.

Призерки Олімпіади-2016 зі спортивної гімнастики. Фото: sport-express.ru.

Бронзову медаль в особистому багатоборстві на Олімпійських іграх треба було віддати китайській гімнастці Шан Чуньсун, а не російській спортсменці Алії Мустафіній. Так вважає менеджер збірної Китаю з гімнастики Е Чженьнань, передають Патріоти України з посиланням на "Р-Спорт".

Е Чженьнань розкритикував метод виставлення Міжнародною федерацією спортивної гімнастики, зазначивши, що він ставить рівень змагань під великий сумнів.

Він також додав, що Шан Чуньсун дуже добре себе показала і заслужила бронзову медаль. Оцінки, які отримала китайська спортсменка, Е Чженьнань назвав несправедливими і такими, що завдають шкоди моральному стану гімнастів.

Змагання, на яких гімнастка з Китаю не змогла потрапити в першу трійку, проходили 11 серпня. Золота медаль дісталася американській спортсменці Сімоне Байлз, яка набрала 62,198 бала. Друге місце зайняла Олександра Райсман, яка також представляє США. Вона заробила 60,098 бала. Бронзову медаль з результатом в 58,665 бала отримала росіянка Алія Мустафіна.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...