"Це план протитанкової і протипіхотної оборони?": Мочанов розкритикував українські дороги (відео)

Стан доріг національного значення в Харківській області Олексій Мочанов порівняв з трасами в фронтовій зоні Донбасу.

Олексій Мочанов. Фото: autocentre.ua.

Відомий автомобільний журналіст Олексій Мочанов на своїй сторінці в Facebook розмістив запис з реєстратора, на якому видно жахливе стан доріг в Харківській області. Відеоролик Мочанов супроводжував емоційним коментарем, більше схожим на крик душі, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Праведний гнів Олексія Мочанова викликало стан дороги між Ізюмом і Слов'янському в Харківській області.

"Похожие дороги на Донбассе уже совсем перед линией соприкосновения. Но там хоть понятно - два года войны, тяжелая бронетехника, обстрелы, минирования. А тут? Может это план противотанковой и противопехотной обороны?", - задается вопросом автожурналист. - "Проезд по такой "дороге" занимает мучительно много времени, к тому же - чреват последствиями для автомобиля".

"Нашему товарищу ремонт автомобиля после такого путешествия к своим на передний край обошелся в 9 тысяч гривен. На бусе Рено Мастер. По этим же дорогам работают и ездят по необходимости сотни, тысячи наших земляков. Которые платят дорожную ренту исправно и в полном обьеме. А взамен получают - вот такое голимое дерьмо под бампера", - говорить Мочанов.

Альтернативи - немає. Проїхати в Ізюм іншою дорогою виявилося ще складніше.

"Если поехать на Изюм не через Харьков, а уйти в Валках на Мерефу, Змиев, Балаклею и Савинцы - можно просто потеряться. Именно потеряться. А не заблудиться. Это просто одна большая яма. Из миллиона маленьких с острыми краями и траншеями через всю дорогу".

Мочанов звертає увагу на очевидну некомпетентність місцевих чиновників і зловживання службовим становищем.

"У представителей власти хочется громко и жестко спросить, что это за херня и сколько еще будет так продолжаться. Определены ли первостепенные задачи и направления по ремонту "дорог" и возвращения их в эксплуатационную пригодность. Сказки про недостаток бюджета не принимаются. Это - некомпетентность. И ничего больше. Ведь у соседей в областях по идее те же проблемы.
Но они худо-бедно решаются. Но невозможно требовать от дороги качества, когда шеф автодора едет по дороге на части ее стоимости. На ворованном у людей автомобиле, который он не заработал. А тупо и нагло украл у нас с вами. У каждого из нас", - резюмує Олексій Мочанов.

Нагадаємо, раніше Патріоти України писали про те, що журналісти визначили найгіршу дорога України. А влада опублікувала інтерактивну карту, що показує, в які дороги "закопають" 20 млрд гривень в 2016 році.

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...

Всі пояси в одних руках вперше за 25 років: Олександр Усик здобув важку перемогу у суперчемпському бою з Тайсоном Ф'юрі

неділя, 19 травень 2024, 3:06

Українець був визнаний абсолютним чемпіоном роздільним рішенням суддів. Тепер весь боксерський світ сподівається побачити повторний бій двох великих надважковаговиків. Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF українець Олександр ...