"Це просто катастрофа. Вони просто викорчовували 40-річні кущі винограду, які давали дивовижні плоди в силу свого віку", - відомий французський винороб на Одещині зазнав нищівної атаки рейдерів (подробиці)

Винороб де Лакарен просить прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана втрутитися в ситуацію.

Знищені виноградники де Лакарена. Фото: InfoKava.comНа територію виноградників французького винороба Крістофа де Лакарена в селі Шабо Одеської області 25 листопада заїхав бульдозер і почав знищувати посадки винограду. Винороб викликав поліцію, яка склала протокол. Подробиці повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

«Це просто катастрофа. Вони просто викорчовували 40-річні кущі винограду, які давали дивовижні плоди в силу свого віку. Пайовики просто хочуть відібрати землю для забудови, хоча у мене є всі документи оренди на 15 років. Я не знаю, чи зможу я далі займатися виробництвом вина в Україні», - сказав де Лакарен.

Як повідомив Крістоф де Лакарен на своїй сторінці в Facebook, він просить прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана втрутитися в ситуацію, що склалася і відновити справедливість, адже це не тільки грабіж французів, а й руйнування культурної спадщини.

"Ви вже давно померли": Жінка прийшла на обстеження до лікарні, але щось пішло не так

середа, 1 травень 2024, 12:55

У Великій Британії жінка прийшла на обстеження до лікарні, де їй сказали, що вона вже померла. Про це пише BBC, передають Патріоти України. Співробітники лікарні Брідлінгтона сказали Сьюзан Джонсон, що згідно з їхніми записами вона була мертва вже чоти...

"Мав би померти, але живий": Журналіст і письменник Станіслав Асєєв потрапив з-під Очеретиного до шпиталю

середа, 1 травень 2024, 11:44

Український журналіст і письменник Станіслав Асєєв, який воює у складі ЗСУ на одному з найгарячіших напрямків фронту, дістав контузію і потрапив до шпиталю. Про це він повідомив у соцмережі X у середу, 1 травня, передають Патріоти України. «Я живий, хо...