Це ще більше розділить суспільство: Бекешкіна про наслідки блокування російських соцмереж в Україні

Експерт підкреслила, що противники влади отримали додатковий аргумент, чому не варто за неї голосувати.

Ірина Бекешкіна. Фото:https://nf.dp.ua/

Українська влада не зможе заробити рейтинги за рахунок блокування Вконтакте і Однокласників в Україні. Таку думку висловила відомий соціолог Ірина Бекешкіна в інтерв'ю РБК-Україна, інформують Патріоти України.

За її словами, таке рішення "ще більше розділить суспільство – це підтягне до влади тих, хто вважає такий крок виправданим, і відверне від влади тих, хто її і раніше не підтримував".

Соціолог звернула увагу, що в Україні є багато тих, хто не має визначеності щодо свого голосу на виборах. У тому числі Бекешкіна каже про тих, хто зовсім не збирається йти на вибори.

"Після блокування російських соцмереж визначеності буде більше, але вона піде в обидві сторони – як "за" владу, так і "проти" неї", - підкреслила Бекешкіна.

Експерт підкреслила, що противники влади отримали додатковий аргумент, чому не варто за неї голосувати: "Влада, швидше, виграла за рахунок тих, хто підтримує блокування. Тобто ті, хто хоч і не підтримував владу, але підтримують певні її вирішення, можуть все-таки вирішити на виборах дати шанс і підтримати нинішню владу, мовляв, щось розумне вона робить".

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...