Це тільки початок: Дипломат пояснив раптову смерть генерала РФ, який командував захопленням Криму

У Росії почалися зачистки серед тих, "хто багато знав" про плани і дії Кремля, вважає Володимир Огризко.

Олександр Шушукін. Фото:nv.ua

Смерть заступника начальника штабу повітряно-десантних військ Російської Федерації генерал-майора Олександра Шушукіна не була випадковою, бо в Росії почалися зачистки серед тих, "хто багато знав" про плани і дії Кремля і особисто командував окупацією Криму. Про це у своєму Twitter написав український дипломат, екс-міністр закордонних справ Володимир Огризко, повідомляють Патріоти України.

"Іронія долі насправді полягає в тому, що генерал багато знав. Типова КДБ-ська зачистка. Це тільки початок", - зазначив дипломат.

Нагадаємо, Шушукін помер 27 грудня. У співчутті зазначено, що Шушукін мав бойовий досвід, "отриманий в операціях з відновлення конституційного порядку в республіках Північного Кавказу та Югославії".

На сторінці рязанських десантників уточнюється, що причиною смерті 52-річного офіцера стала зупинка серця. Журналіст, радник міністра внутрішніх справ України Станіслав Речинський написав у Facebook, що Шушукін командував військовий операцією РФ під час анексії Криму в 2014 році.

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...

Тільки жінки та діти: Українських чоловіків більше не чекають у притулку для біженців у Нідерландах

середа, 8 травень 2024, 22:44

Українським чоловікам більше не раді у головному пункті прийому біженців у Нідерландах. Йдеться про Jaarbeurs Hall 5 в Амстердамі. Ще з лютого цей притулок частково відмовляв у притулку певним категоріям українців. А зараз відмовляє у наданні тимчасово...