Це ж скільки треба було випити? Путінський "гібрид" поскаржився на наступ поляків на Донбасі (відео)

Колаборант впевнено заявив, що нібито бачив польську військову техніку.

Українські військові поблизу Слов'янська. Фото: соцмережі.

Так званий співголова "Харківського руху "опору" в Донецьку і Луганську" Віктор Скляров розповів в інтерв'ю терористам, що в 2014 році під Слов'янськом нібито воював із поляками, передають Патріоти України.

"Цей бій був у кінці травня - початку червня. Це була Трійця. У Слов'янську, Семенівці. Нас атакував дуже серйозний підрозділ з боку ЗСУ. Але швидше за все це були не ЗСУ, а поляки, тому що були польські БТРи і два танка. Ми брали участь в бою. Сам мій підрозділ, моя позиція, ми зробили маневр ліворуч, обійшли їх. Ми їх атакували, підбили один БТР ПТУРами. З трьох ПТУР у нас спрацював тільки один "Фагот", два інших не спрацювали. Ми підбили б більше техніки", - сказав бойовик.

За словами Склярова, "іноземці" нібито злякалися і почали відходити. Терорист поскаржився, що в бою були ліквідовані бойовики "Циган" і "Північ". "Швидше за все це були навіть не ЗСУшники, а поляки. Я сам військовий, я знаю. На цих БТРах зазвичай поляки в боях і беруть участь. Тільки вони воювали не за Україну. Вони воювали за велику Польшу. Вони використовують привід, для того, щоб потім проникнути і захопити як мінімум по Дніпро", - сказав терорист.

У мережі висміяли "мемуари" Склярова. Найбільше користувачів розсмішила розповідь про БТР поляків. "Феєричний кацапський дов**об! Просто феєричний! Польські БТРи", "Польські БТРи, в них нег*и. А командували євреї. Прямо з Тель-Авіву команди роздавали. І так протягом дня, поки кокс не забрали", - пожартували в мережі.

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...