"Цей Медведєв зламався, несіть наступного": У мережі висміяли заяву прем'єра РФ щодо санкцій

Медведєв сказав, що нові контрсанкції Росії проти США будуть безперспективними

Дмитро Медведєв. Фото: FlashNord

У соціальних мережах висміяли заяву прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва про те, що Росія не планує введення нових контрсанкцiй проти США чи Євросоюзу, бо вважає їх безперспективними, як повідомляв ТАСС. Про це інформують Патріоти України.

Медведєв назвав гонку санкцій "нехорошою історією". Він нагадав, що раніше багато разів вводили санкції проти Радянського Союзу. За його словами, це нібито абсолютно нічого не дало і СРСР рухався своїм курсом.

"Цей Медведєв зламався, несіть наступного", — коментують заяву російського прем'єра в Twitter Sevcity. "А як хотілося бачити шоу "Розбомбимо Воронеж назло НАТО", "Нових санкцій РФ не переживе, бо тоді доведеться чавити бульдозером айфони", — пишуть інші користувачі Twitter. "Це все дурницi в порівнянні з його перлом про СРСР", — зазначає користувач Twitter з ніком Добрий Шубін.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...