Ця країна претендує на геополітичне панування! Фото життя любителів "Боярышника" з Підмосков'я вражають, - Daily Mail

Іноземні журналісти і фотографи шоковані величезною розбіжністю у фінансовому становищі московської еліти і простих жителів сіл, що ледь животіють неподалік від Москви.

Це не глибинка - це Підмосков'я. Фото: Daily Mail.

Красномовні фотографії з'явилися на сторінках Daily Mail. Вражаючі кадри говорять самі за себе: більшість героїв фото - асоціальні елементи, пропиті обличчя яких підтверджують, що в російському селі тільки й залишилося, що безпробудно пити, передають Патріоти України.

На кадрах також зустрічаються як одиниці трудяги, які тяжкою щоденною працею заробляють на шматок хліба.

На фото - кілька селищ, що знаходяться всього в сотні кілометрів від російської столиці.

Іноземних журналістів і фотографів, а також їх російських колег сильно шокувала величезна розбіжність у фінансовому становищі московської еліти і простих жителів сіл, що ледь животіють неподалік від Москви.

Оприлюднені кадри - черговий і яскравий доказ суворої реальності Росії. Кадри знімалися не один місяць, після їх публікації журналісти зізналися, що були вражені тим, як багато алкоголіків і любителів випити проживає сьогодні в російському селі.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...