Ціна людської байдужості: У Черкасах дідусь зі зламаною ногою три години просидів на зупинці (відео)

Перехожі проходили повз і не звертали уваги на його прохання про допомогу. Натомість до потерпілого підійшли невідомі особи та ще й викрали барсетку.

Скрін відео

Опівночі 29 січня, патрулюючи місто Черкаси, службовий автомобіль рухався вулицею Чорновола, коли інспектори помітили чоловіка на зупинці громадського транспорту. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Черкас, інформують Патріоти України.

Охоронці порядку підійшли до черкащанина та з`ясували, що у нього відкритий перелом ноги. Пенсіонер був притомний і зміг розповісти, як трапилась біда.

Пізно ввечері він повертався додому, проте послизнувся та впав на зупинці. Він присів на лаву і почав кликати на допомогу перехожих, які проходили повз, не звертаючи уваги на пенсіонера.

Натомість до нього підійшли невідомі особи та ще й викрали барсетку. У чоловіка в кишені залишився розряджений мобільний телефон, тож самостійно викликати "швидку" він не міг. Таким чином дідусь просидів на зупинці три години.

Патрульні поліцейські викликали медиків і допомогли лікарям доправити потерпілого до 3-ої міської поліклініки. Потім повідомили рідним про його місце знаходження.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...