"Цінуйте один одного. Любіть. Завтра може не бути": Міс Україна, яка дала притулок постраждалим в своєму кафе, про теракт в Ніцці (фото, відео)

Олена Спіріна розповіла, що в перші хвилини люди просто не розуміли, що сталося насправді на набережній.

Сама українка покинула набережну хвилин за 10 до трагедії. Фото: Інстаграм.

Українка Олена Спіріна, яка прихистила у своєму барі в Ніцці людей після того, як на набережній водій вантажівки влетів на швидкості в натовп відпочиваючих, розповіла, що відбувалося в місті в перші хвилини після теракту. Цим вона поділилася у себе в Instagram, опублікувавши фото і відео, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами володарки титулу Міс Україна 1998, в перший час люди просто не розуміли, що відбувається, і навколо були лише чутки.

"Хто-небудь знає, що відбувається в Ніцці насправді? Одна версія - випадкова паніка. Друга - хтось почав давити людей на променаді і відкрив стрілянину. В окрузі купа поліції, люди кинулись до нас у бар, одні плачуть, інші просять не виганяти (а ми і не збираємося), треті ржуть (напевно, в істериці)", - написала вона після теракту.

При цьому Спіріна додала, що сама покинула набережну хвилин за 10 до теракту.

"Такі справи, хлопці. Всі сидять в телефонах, намагаються побачити новини і зрозуміти що відбувається", - зазначила українка в той трагічний вечір.

Взяли, блять, Бастилию. Кто-нибудь знает, что происходит в Ницце на самом деле? Одна версия - случайная паника. Вторая - кто-то начал давить людей на променаде и открыл стрельбу. В округе куча полиции, люди ломанулись к нам в бар, одни рыдают, другие просят не выгонять (а мы и не собираемся), третьи ржут (наверно, в истерике). Сняла видео. Вероятно, из-за звучавших в нем слов о людях, что решают закончить жизнь других людей, видео заблокировали к публикации. Такие дела, ребята. Все сидят в телефонах, пытаются узреть новости и понять что происходит
Фото опубликовано Elena Spirina (@bloodymerry)

Падала, але вставала: 98-річна українка самотужки втекла з окупованої території (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 19:30

98-річна жінка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного. Поліцейські із загону «Білі янголи» спільно з військовими доставили її в пункт допомоги. Про це розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області, передають Патріоти України. Л...

Новий закон щодо мобілізації в Україні: Чи заберуть житло та авто через неявку до ТЦК

понеділок, 29 квітень 2024, 18:58

Напередодні набуття чинності нового закону, де йдеться про мобілізацію по-новому, серед юристів розпочались дискусії про те, чи стане, наприклад, несплачений штраф приводом для арешту та подальшого продажу з аукціону майна ухилянта, передають Патріоти ...