Цукерберг знову став татусем: З'явилося зворушливе фото

Засновник Facebook навіть написав листа для новонародженої.

Фото: ФБ

У Марка Цукерберга, засновника Facebook, народилася дочка, яку названо Августою. Про це Цукерберг повідомив на своїй сторінці в Facebook, приєднавши до свого посту лист-вітання для новонародженої дочки, повідомляють Патріоти України.

“Прісцилла і я дуже раді вітати нашу дочка Августу! Ми написали їй листа про світ, в якому сподіваємося, вона виросте, а також думаємо, що вона не буде рости занадто швидко”, – йдеться у повідомленні.

У листі до дочки Цукерберг розповідає про своє бачення світу, про досягнення в науці і про надію на кращий світ.

Також Цукерберг висловлює надію на щасливе дитинство для своїх дітей.

“Сподіваюся, ви покатаєтеся на каруселі з Максом, поки не прибокаєте кожну кольорову конячку. Сподіваюся, ви запустите стільки кіл навколо нашої вітальні і двору, скільки захочете. І тоді, я сподіваюся, що у вас будуть хороші сни. Сподіваюся, ти будеш добре спати і, що навіть в твоїх мріях ти відчуєш, наскільки ми тебе кохаємо. Дитинство чарівне”- переконане подружжя Цукерберг.

В кінці листа написані слова любові та надії і стоїть зворушливий підпис – “твої мама і тато”.

Нагадаємо, раніше генеральний директор Facebook Марк Цукерберг заперечив засновнику Tesla і SpaceX Ілону Маску про те, що штучний інтелект є найбільшою загрозою для людської цивілізації.

Побито рекорди: У Києві квітень став одним з найтепліших за останні 144 роки

середа, 1 травень 2024, 17:38

Середньомісячна температура повітря у квітні у столиці України склала 12,8 °С. Це вище кліматичної норми на 2,8 °С. Про це повідомляє Центральна геофізична обсерваторія імені Бориса Срезневського, передають Патріоти України. "За даними спостережень мет...

Замість живої людини - аватар: У МЗС незвична ШІ-представниця (відео)

середа, 1 травень 2024, 16:56

Міністерство закордонних справ України вперше в історії створило з використанням технологій штучного інтелекту цифрову особу, яка офіційно коментуватиме консульську інформацію для ЗМІ. Про це повідомляє прессслужба відомства, передають Патріоти України...