Цукор, вугілля, монети: До дня інавгурації Трампа росіяни підготували різноманітні подарунки (фото)

Також у Москві громадянам США в день інавгурації Трампа запропонують спеціальну знижку на покупки.

Дональд Трамп. Фото:ukr.media

До дня інавгурації обраного президента США Дональда Трампа росіяни підготували подарунки, серед яких, - хустка ручної роботи і навіть звичайний цукор. Про це пише Russia today, інформують Патріоти України.

Зокрема, у Москві громадянам США в день інавгурації Трампа запропонують спеціальну знижку на покупки. У Челябінській області викарбували лімітовану серію пам'ятних монет, присвячених обраному президенту США. Першу з них майстри із Златоуста мають намір відправити самому Дональду Трампу.

Серія представлена п'ятьма золотими монетами, 15 комбінованими монетами з срібла і золота і 25 срібними медальними монетами. Відомо, що срібні монети мають діаметр 12 см і важать 1 кг. Кожному виробу присвоєно унікальний номер.

Неясно, чи намагалися майстри навмисно підвищити нумізматичну цінність монет, але на одному з фото видно помилку на реверсі - неточність закралася в назву держави. Замість правильного варіанту Америка (англ.- America - ред) на монеті пише Amerika.

У Великому Новгороді спеціально до інавгурації 45-го президента США умільці зв'язали ажурну мереживну хустку з класичним малюнком "Урожайний".

Столичний магазин "Армія Росії", розташований на Садовому кільці прямо навпроти посольства США, оголосив 10-відсоткову знижку для працівників диппредставництва і громадян США з нагоди інавгурації Дональда Трампа.

Ще в листопаді в Тулі випустили лімітовану пам'ятну партію цукру-рафінаду, присвяченого перемозі Дональда Трампа на виборах в США.

"Ми вболівали за Дональда Трампа і раді, що він переміг, - заявив генеральний директор компанії "Тула Продукт" Сергій Силаєв. - Ми маємо намір передати пану Трампу кілька пачок цього цукру з надією, що під час його президентства відносини між нашими країнами стануть солодшими".

У листопаді компанія Caviar, що займається люксовим доопрацюванням смартфонів, випустила партію iPhone7 з барельєфом Дональда Трампа. Ціна смартфона становить від 197 до 227 тис. рублів залежно від начинки.

Відразу після виборів президента США мережу Burger King анонсувала появу на російському ринку спеціального Трамп-бургера. Його унікальність полягала в тому, що до нього не можна було замовити соуси і їжу мексиканського походження.

У Новосибірську випустили партію "президентського" вугілля з назвою "Дональд Трамп".

В середині листопада авіакомпанія "Перемога" провела тижневу акцію "трамплін розпродажу": 100 тис. квитків на 37 напрямків розпродавалися по 999 рублів на честь перемоги республіканця Дональда Трампа на виборах в США.

Аналогічну акцію влаштувала ірландська авіакомпанія Ryanair, вже 9 листопада розпродавати квитки по € 11.

Днями канадський біолог Вазрік Назарі назвав виявлений ним новий вид молі в честь обраного президента США Дональда Трампа. На думку вченого, лусочки молі нагадують фірмову зачіску мільярдера.

В кінці грудня американська компанія Cabot, що займається тюнінгом класичного пістолета М1911, випустила позолочену модель Trump 45, де "45" означає не тільки калібр, але і "порядковий номер" президента.

Нагадаємо, інавгурація обраного президента США Дональда Трампа відбудеться сьогодні, 20 січня. Трамп складе присягу на двох Бібліях: Лінкольна та дитячій.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...