"Тут не місце інвалідам": Навколо фітнес-клубу у Кривому Розі розгорівся гучний скандал

Керівництво клубу вже пообіцяло звільнити з роботи адміністратора, яка по-хамськи повелася з відвідувачами.

Ілюстрація:sportlife.ua

У Кривому Розі на Дніпропетровщині матір дитини з особливими потребами зіткнулася із агресивним ставленням адміністрації у фітнес-клубі мережі SportLife. Про це пише ТСН, передають Патріоти України.

За словами Наталії Шуліної, у клубі дитині відмовили у заняттях, заявивши, що “їй тут не місце”. Жінка розповіла, що до спортивного клубу з дитиною прийшли вперше та замовили послугу “дитячий садок” та заняття з логопедом. Проте через деякий час перебування у клубі між нею та адміністратором криворіжського SportLife виник конфлікт.

“Спочатку, з вечора ми зідзвонювалися з дитячим клубом і вони мені розповіли про послугу “дитячий садок”. Сказали, що там буде певна кількість занять і діток. Заняття тривають з 9 ранку до 14 годин. Мене все це влаштувало і ми домовилися, що я приїду пізніше. Коли я приїхала до спортивного клубу, то побачила, що діток там немає взагалі. Моя дитина там була одна. Я тоді сказала, що нехай син просто адаптується до цієї кімнаті, а я побуду тут же в клубі.

Потім, коли я піднялася знову наверх, це через 30 хвилин було, мене вже зустріла адміністратор Надія Кияшко і сказала, що взяла мій ключ, щоб пробити послугу “дитячий садок”. А у мене якраз на цей час, на 12 годин, була призначена зустріч з логопедом в цьому ж СпортЛайфі, і лікар вже прийшла. Я на це задала зустрічне запитання: “А заняття з моєю дитиною проводилися чи ні?”, тому що вихователя я не бачила. На це мені Надія відповіла, що вихователя вона відпустила”, – наводить ТСН слова Наталії.

Мати дитини додала, що вони ще сплатили за послугу заняття з логопедом, тому дитину вона відвела до лікаря, а сама пішла до адміністрації з’ясовувати інцидент.

“Коли я спустилася до керівництва і сказала, що можу оплатити заняття, якщо воно буде проведено. На що Надія (адміністратор дитячого клубу СпортЛайф – ред.), як останній аргумент, почала поливати мене брудом. Вона говорила, що я всіх дістала не встигнувши прийти до клубу, що ми задовбали всіх ще з учорашнього дня по телефону, замість того, щоб прийти і запитати особисто. Сказала, що через те, що я замовляю індивідуальні тренування, тренер повинен раніше приїжджати на роботу”, – розповіла Наталія.

Наталія Шуліна зазначає, що коли адміністратор почув, який діагноз у її сина, то відповіла: “Ми вам не реабілітаційний центр та інвалідам тут місця немає”.

“Я їй сказала, що у дитини порушена координація і трохи порушена мова. Але це не якась страшна хвороба, це і не ДЦП, хлопчик абсолютно активний та хороший. Ми навіть ходимо на групові заняття і все нормально. Вона повертається і видає мені: “Чому ви взагалі вирішили, що тут вашій дитині місце? Ми вам не реабілітаційний центр та інвалідам тут місця немає “. Я після цього з нею більше не розмовляла і просто вийшла з приміщення”, – розповіла мати дитини.

За словами жінки, вже ввечері, після публікації у соцмережі Facebook, з нею зв’язалося керівництво київського офісу.

“Сказали, що вони розглядають питання про її (адміністратора дитячого клубу – ред.) звільнення. Мені сказали, що вони опитали співробітників клубу і що це не політика Спорт Лайфу, а хамська поведінка окремо взятої жінки. Мені також пообіцяли вислати офіційні документи, що підтвердять те, що вона звільнена і також додадуть свою позицію з приводу всього інциденту”, – додала Наталія.

Мати хлопчика розповіла, що вдома її син татові сказав: “Мама плаче, тому що, мені тут не місце”.

“Але, синові я це не озвучувала, вся розмова проходила в сервісному центрі, без дитини. Значить, він це дізнався тому що, це обговорювалося при ньому”, – наголосила Наталія.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...