"Твоего Путина надо убить": Українська журналістка в Грузії побачила, як ставляться грузини до росіян і українців

Грузини висловлюють колосальну підтримку українцям.

Ринок в Грузії. Фото: Кавказ Explorer.У Грузії, місті Кутаїсі, літня жінка зчинила ґвалт через президента Росії Володимира Путіна, викрикуючи фрази, що його потрібно вбити. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала українська журналістка Євгенія Подобна, передають Патріоти України.

Зокрема, вона розповіла історію про зустріч із грузинкою, яка, найімовірніше, подумала, що та з Росії.

"Ринок. Купую нашвидкоруч спеції, бо пора збиратися в дорогу. Підходить бабуся, старенька, і, махаючи в мене перед носом кулачками, верещить ламаною російською: "Твой Путин – убийца. Надо Путина убить, вы – оккупанты, вы – убийцы. Убить надо твоего Путина". На крик прибігають мої друзі, грузинською щось кричить продавець, який пакує вже мою аджику", – написала Подобна.

Вона зазначила, що жінка заспокоїлась лише тоді, коли дізналася, що журналістка саме з України.

"Я не россиянка, а из Украины.." – тихенько так відповідаю. Бабуся змінюється в лиці. Обнімає мене, і зі словами "Украина, Украина, дай" піднімає кулак угору і чимчикує далі, лишивши мене серед ряду з роззявленим від подиву ротом.." – розповіла Подобна.Журналістка розповіла, що грузини висловлюють колосальну підтримку українцям.

За її словами, через це в неї склалося враження, ніби там війною на Донбасі цікавляться більше, ніж у самій Україні.

"Кілька разів казали, що пишаються співвітчизниками, які пішли воювати за нас. Мадлоба, Грузіє!" – підсумувала Подобна.

"Чим більше ми будемо мати планів дій...": У ЗСУ виступили за підготовку жінок до оборони

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 23:40

Хоча жінки в Україні на сьогодні не підлягають обов'язковому призову на військову службу, їх варто підготувати до оборони. Таку думку висловив голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко, передають Патріоти України. "Чи потрібно це буде ...

Може стати "дефіцитом"? Українців попередили про можливу нестачу одного з найдоступніших фруктів

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:55

Українцям може не вистачити яблук – далися взнаки несприятливі погодні умови та високий попит на цей фрукт у харчовій промисловості. Тому вітчизняних яблук у супермаркетах може бути значно менше, аніж зазвичай, що впливає на ціну цього продукту. Про це...