Тил - фронту: Десантники 79-ї бригади в польових умовах тестують чотири види нових черевиків (фотофакти)

Робота над удосконаленням взуття для військових триває для того, щоб військовослужбовцям було зручно виконувати завдання, а також щоб вітчизняні бойові черевики нічим не поступалися кращим світовим зразкам

Фото: "Фейсбук"

У Миколаєві один з підрозділів 79-ї окремої десантно-штурмової бригади проводить практичні випробування чотирьох варіантів бойових черевиків різних модифікацій - два варіанти демісезонні, два - літні. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу бригади у "Фейсбуці".

"Наразі в одному з підрозділів 79 окремої десантно-штурмової бригади ВДВ тривають практичні випробування чотирьох варіантів бойових черевиків різних модифікацій — два варіанти демісезонних від різних виробників та два варіанти літніх. Одні моделі для тестового використання в підрозділі були надані ще в листопаді минулого року, а інші — вже влітку.

Днями на загальновійськовому полігоні бригади побувала зведена група представників «Центру розвитку та супроводження матеріальногозабезпечення ЗС України», компаній «GORE-TEX Products Europe» та «Талан». Учасники делегації особисто побачили процес навчально-бойової роботи підрозділів бригади — ведення штурмових дій у визначеному напрямку, спішування та посадка десанту на бойові машини, тактичне пересування на полі бою за підтримки бронетехніки.

За результатами побаченого виробники безпосередньо поспілкувалися з військовослужбовцями, які використовують нові черевики, почули їх відгуки та побажання щодо удосконалення та покращення сучасного тактичного взуття. Вказані доповнення будуть оперативно включені у виробничий процес виготовлення новітнього взуття для військових.

Зазначимо, що десантники тестували експериментальні моделі черевиків в умовах наближених до бойових, тому звернули увагу представників делегації що потрібно змінити, доробити, підсилити.

Робота над удосконаленням взуття для військових триває для того, щоб військовослужбовцям було зручно виконувати завдання, а також щоб вітчизняні бойові черевики нічим не поступалися кращим світовим зразкам", - йдеться у повідомленні.

"Коли фотографувала номери авто": Одеситка заявила, що її побив милицею працівник ТЦК

вівторок, 14 травень 2024, 12:43

Мешканка Одеси заявила, що її побив милицею чоловік у військовій формі, який назвався працівником ТЦК. Про це постраждала написала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. Жінка розповіла, що вона та троє її друзів прибули до відділку...

"Люди не могли з району їздити аж до Києва": Відома акторка після смерті матері розкритикувала медичну реформу Супрун

вівторок, 14 травень 2024, 11:59

Українська акторка Віра Кобзар розкритикувала медичну реформу ексочільниці Мінохорони здоров’я Уляни Супрун та колишнього президента Петра Порошенка. Вона з жахом пригадала часи перебування її матері в лікарні Шепетівки та розповіла, що нове відділення...