Тилові генерали хімічать з нагородами та коштами за підбиту техніку ворога (відео)

Вітчизна економить на своїх захисниках.

Бійців АТО надурили з грошовою винагородою за підбиту техніку. Фото:http://fakty.ictv.ua/

Коли на Сході гриміли гармати, позиції наших військ прасували "Гради" й армади російських танків, влада у гарячці війни на обіцянки не скупилася. Бійцям пообіцяли великі гідні гроші за кожний бойовий день. Про це розповідається у сюжеті програми "дістало!", ща на каналі ICTV, передають Патріоти України.

Зі справедливим рішенням бійці на передовій погодилися. Та коли слова повинні були перейти у дії, то стало занадто тихо. Щоб довести свою фронтову звитягу, доводиться добряче попринижуватися перед тиловими штабістами.

"Коли ми були в Дебальцевому, командиру роти ми доповідали – підбили техніку тоді-тоді, в такий-то час. Він звіряється і приходить підтвердження. Він записує в журналі, все було зафіксовано у журналі.

Приїхали в Златоустовку – пиши рапорт, тепер тут – пиши рапорт, то скільки можна писати цих рапортів," — обурюється Олексій Синюк («Пума»), командир танку.

За версією штабістів – 3-ї роти 1-ї танкової бригади під Дебальцевим за документами гарячих днів у той період не було, а це означає – ні бойових виплат, ні премій.

Так вітчизна економить на своїх захисниках. Обіцянки-цяцянки мали бодай якусь ціну тільки тоді, коли ворог наступав по всіх фронтах.

Минув перший переляк – і про зобов’язання перед тими, хто пішов з передка, миттю забули. Бо штабним чиновникам і великим командирам шурхіт папірців гучніший за артилерійську канонаду.

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...