"Типовий диктатор": Астролог розкрив таємниці гороскопу Путіна

Прагнення Путіна відновити Радянський Союз зумовлено днем його народження - в СРСР 7 жовтня відзначався День Конституції.

В.Путін. Фото: From-ua.com.

Президент Росії Володимир Путін - "типовий представник диктаторства"; і це диктаторство, а також його прагнення відродити Радянський союз обумовлені датою народження. Таку думку "Обозревателю" висловив астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

"Людина може стати диктатором виключно завдяки астрологічному розташуванню в його карті народження такої планети, як Сатурн. Це жорстка, честолюбна, егоїстична планета, яка підминає всіх під себе. У всіх диктаторів Сатурн знаходиться в піднесенні в десятому Домі гороскопу - Домі влади. Наприклад, у Муаммара Каддафі ця планета в Домі влади, у Володимира Путіна Сатурн - в Домі влади, у Наполеона він там же, у Гітлера - те ж саме. По карті народження відразу можна визначити, чи буде людина жорстким начальником, диктатором, агресором", - сказав він.

Астролог додав, що "погане виховання, відсутність батька, несприятлива обстановка в сім'ї, насильство тільки посилюють це".

За його словами, Путін - "типовий представник диктаторства", оскільки "в момент його народження Сонце було в з'єднанні з Сатурном і з Нептуном".

Росс також пояснив дивне бажання президента Росії відновити Радянський союз.

"Він народжений 7 жовтня, а як ви знаєте, в цей день відзначався День Конституції Радянського союзу. Такі люди завжди мають зв'язок з календарними датами. Він прийшов для того, щоб відновити цю жорстку радянську структуру, саме тому він настільки консервативний. В епоху Водолія світом правлять технології, нові ідеї, але в гороскопі Путіна цього абсолютно немає. Ніякого розвитку з ним Росія не побачить. Він ретроград, махровий консервативний диктатор, який хоче відновити Радянський союз в його межах ", - пояснив астролог.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...