У Броварах в книгарні продають прокремлівську літературу (фото)

Як сказала адміністратор магазину, співробітники просто не помітили ці видання на полицях.

Проросійські книги в магазині на Київщині. Фото: "Маєш право знати"

У Броварах Київської області знайшли книжкову крамницю, в якій продається пропутінська література з обкладинками з триколором. Про це повідомив активіст і громадський діяч Дмитро Капрій на сайті організації "Маєш право знати", передають Патріоти України.

У книжковому магазині можна побачити видання, на обкладинках яких зображені червоні зірки, прапор Росії і георгіївські стрічки. Серед таких - "Витягнути з того світу!" Артема Драбкіна, "Третій фланг" Федора Вихреєва та інші.

"Веду бій" Федора Вихреєва, на обкладинці якої російський триколор. З рецензії стає відомо, що в книзі прославляють Володимира Путіна і Росію", - написав Капрій. Як сказала адміністратор магазину, співробітники просто не помітили ці видання на полицях. При цьому вона зазначила, що у них немає офіційного списку заборонених книг. Незабаром, виявлені видання вилучили з полиць, а на їх місці з'явилися книги про Степана Бандеру, Іловайський котел і Євромайдан.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Закон про мобілізацію: Стало відомо, чи роздаватимуть жінкам повістки до армії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:28

Згідно із новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня, жінок можуть призвати на службу у Збройних Силах лише за добровільною згодою. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України. Водночас, усі жінки від 18 до 60...