У Держдепі США поглумилися над прапором Росії (відео)

Напередодні зустрічі Джона Керрі з Сергієм Лавровим у Цюріху російський прапор повісили неправильно.

Скрін відео

Співробітники Державного департаменту США при підготовці до зустрічі між главою відомства Джоном Керрі і міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим повісили прапор РФ догори дригом. Відповідне відео з'явилося в мережі, передають Патріоти України.

Зустріч голів зовнішньополітичних відомств відбулася в швейцарському Цюріху напередодні. Лавров і Керрі обговорили виконання мінських домовленостей щодо військового конфлікту на Донбасі, ситуацію в Сирії, недавнє ядерне випробування в КНДР і ряд інших питань.

Начальник прес-служби Держдепартаменту Джон Кірбі заявив, що на переговорах глави зовнішньополітичних відомств двох країн розглянули "плани проведення ООН переговорів між сирійськими сторонами 25 січня і просування вперед до дипломатичного врегулювання в Сирії".

"Стосовно України вони (Лавров і Керрі) обговорили, яким чином прискорити повну імплементацію мінських зобов'язань, включаючи невідкладну необхідність відновлення режиму припинення вогню і забезпечення (спостерігачам) Організації з безпеки і співробітництва в Європі повного доступу (до районів, що цікавлять їх)", - наводить слова Кірбі ТАСС.

Фініш? Ломаченко задумався над завершенням кар'єри

вівторок, 7 травень 2024, 1:45

Український боксер Василь Ломаченко (18-0, 9 КО) готовий завершити свою професійну кар'єру. Про це 36-річний спортсмен розповів у коментарі Fox Sports, передають Патріоти України. Наступний бій українець проведе за титул IBF у легкій вазі проти австрал...

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...