У Дніпрі авто вбило жінку, вилетівши на зупинку громадського транспорту (фото)

Ще одна жінка була госпіталізована в результаті отриманих травм.

Фото:npu.gov.ua

У Дніпрі близько 13:00 в понеділок сталася ДТП на Набережній Перемоги, в результаті якої автомобіль вилетів на зупинку громадського транспорту і вбив жінку, яка стояла там. Про це повідомила прес-служба поліції, зазначають Патріоти України.

Попередньо відомо, що автомобіль Skoda їхав з центру в бік житлового масиву Перемога, виїхав за межі проїжджої частини на зупинку і перекинувся. В результаті загинула жінка, яка стояла на зупинці. Ще одна 25-річна жінка отримала травми і була госпіталізована.

26-річний водій також опинився в лікарні. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу - порушення правил безпеки дорожнього руху.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...