Відомого волонтера, який у Дніпрі загинув у жахливій ДТП, мали нагородити почесним званням від батальйону "Донбас" (відео)

​Трагедія сталася в неділю, 4 лютого.

Леонід Краснопольський. Фото:Facebook

Відомий волонтер Леонід Краснопольський загинув у страшній ДТП в Дніпрі. Стало відомо, що перед загибеллю його збиралися нагородити званням "Гордість батальйону Донбас". Про це розповів командир 46-го окремого батальйону спеціального призначення ЗСУ "Донбас-Україна" В'ячеслав Власенко, повідомляють Патріоти України з посиланням на 24 канал.

"Протягом всього часу, починаючи з 2015 року, він приїжджав, за батальйон, за бійців: як вони одягнені, як вони взуті, як нагодовані, намагався чим міг допомагати. Ми не раз його в знак подяки нагороджували грамотами. Зараз наша комісія розглянула питання про нагородження його званням "Гордість батальйону Донбас", як раз повинні були вручити. Тому для нас всіх це шок і велика трагедія", - зазначив він.

Леонід Краснопольський - переселенець з Донецька. У 2014 році його схопили терористи і посадили в підвал Донецької СБУ, потім відпустили. Чоловік переїхав у Дніпро і почав допомагати армії.

Основною його роботою було виготовлення патріотичних футболок під брендом "Hunta in ua". З кожної з них частина суми йшла на допомогу військовим.

Машину Леоніда на великій швидкості протаранив легковик. Удар припав якраз на сторону водія. Коли приїхали медики, волонтер вже був мертвий.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...