У "ДНР" затримують всіх, хто має родинні зв'язки в ЗСУ, - ГУР

Також повідомляється, що керівництво ГРУ ГШ ЗС РФ використовує як прикриття для відряджених на Донбас кадрових російських військовослужбовців структури т.зв. "Всевеликого Войска Донского".

Бойовики "ДНР". Фото: "Фейсбук"

Розвідка заявляє про масові затримання на окупованих територіях Донбасу "силовиками" незаконного озброєного формування "ДНР" громадян з родинними зв'язками в українській армії. Про це повідомляє 19 січня прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"На окупованих територіях посилено контррозвідувальний режим, що супроводжується масовими затримуваннями громадян, а також пошуком з боку т.зв. "МДБ "ДНР" серед місцевих жителів осіб, які мають родинні зв'язки з представниками командного складу ЗС України", – йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що керівництво ГРУ ГШ ЗС РФ використовує як прикриття для відряджених на Донбас кадрових російських військовослужбовців структури т.зв. "Всевеликого Войска Донского". "Керівництво ГРУ ГШ ЗС РФ використовує як прикриття для відряджених на Донбас кадрових російських військовослужбовців структури т.зв. "Всевеликого Войска Донского". Зазначена практика дозволяє приховати належність російських військових інструкторів та радників у складі військових формувань т.зв. "ДНР/ЛНР" до ЗС РФ і видавати їх за "добровольців козачих підрозділів", – зазначається у повідомленні.

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...