У Донецьку підірвали екс-чиновника СБУ, що перейшов на бік терористів, - Грицак

Подія сталася в самому центрі міста.

Василь Грицак. Фото: DT.ua

У центрі окупованого Донецька постраждав від вибуху екс-заступник начальника слідства Донецького управління СБУ, який перейшов на бік бойовиків. Про це в інтерв'ю "112 каналу" розповів глава СБУ Василь Грицак, повідомляють Патріоти України.

"Ми затримували військовослужбовців СБУ в чині полковників, підполковників за роботу на Росію. Наприклад, заступник начальника слідства Донецького управління. Кажуть, що минулого тижня його висадили у центрі Донецька", - заявив він.

Грицак зазначив, що його затримали, віддокументували, а потім обміняли на патріотів. Раніше сайт 0629.com.ua передавав, що потерпілий під час вибуху в окупованому Донецьку 20 грудня є колишнім співробітником СБУ Євгеном Косяком.

Скільки засуджених Україна може відправити на фронт? У владі назвали цифру

субота, 11 травень 2024, 0:55

В Україні нараховується 27 тис. осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження та позбавлення волі. З них, за озвученою представником міністерства юстиції на засіданні профільного комітету інформацією, 20 тис. засуджених можуть скористатися правом ...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом за лічені тижні: Ось кому збільшать одразу за місяці

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:37

В Україні з 1 червня перерахують пенсії тим, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку та виконав кілька умов. Розмір прибавки залежатиме від зарплати та стажу. Про це йдеться в матеріалі OBOZ.UA. В Україні з 10,4 млн пенсіонерів працювати прод...