У Дубаї яєчню можна приготувати просто на асфальті (відео)

​Температура в ОАЕ в літні місяці коливається в районі позначки в 50 ° C.

Яєчня на асфальті. Скріншот.

У мережі з'явилося відео, на якому чоловік показує, як посмажити яєчню просто на дорозі в Дубаї, не розпалюючи вогню. Щоб перевірити, наскільки сильно розігрілися дороги в стоицы ОАЕ, чоловік випустив відео-інструкцію з приготування яєчні без вогню, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У відеоролику, випущеному каналом fatafeat в Instagram, чоловік смажить яєчню на відкритому повітрі під сонцем без плити. Він починає відео, повідомляючи, що сковорідка знаходиться на сонці протягом 10 хвилин при температурі 50 ° C.

Потім він додає олію, розбиває яйце, виливаючи вміст на сковорідку, і посипає його сіллю і перцем. Яйце готується протягом хвилини.

كيف فريق فتافيت بيطبخ البيض لما الحر يوصل لل٤٦ بدبي #fatafeat #الحياة_حلوة
Допис, поширений fatafeatTV (@fatafeatchannel)

В Україну йдуть дощі та грози

понеділок, 6 травень 2024, 7:48

У понеділок, 6 травня, у західних, північних та в більшості центральних областей прогнозують дощі, подекуди грози, повідомляє Український гідрометеорологічний центр. . У понеділок в Україні хмарно з проясненнями.

Син Олега Тягнибока отримав поранення на фронті

понеділок, 6 травень 2024, 7:40

Син голови партії ВО Свобода, ексдепутата Олега Тягнибока Гордій отримав поранення на фронті. Про це у неділю, 5 травня, Олег Тягнибок повідомив у Facebook. . "Гордій каже, що тепер святкуватиме День народження двічі - день за днем, 3 і 4 травня. Свя...