У форматі відеоконференції: Муженка допитали у справі збитого під Луганськом Іл-76

Голова Генштабу підтвердив, що на момент трагедії вже була інформація про те, що біля Луганського аеропорту знаходяться бойовики "ЛНР".

Останки збитого літака. Фото:tsn.ua

Очільника Генштабу Віктора Муженка під час засідання Павлоградського суду допитали у справі генерал-майора Віктора Назарова, обвинуваченого в службовій недбалості, що стала причиною загибелі 49 бійців в "Іл-76", який був збитий представниками НВФ над Луганськом 14 червня 2014 року. Про це йдеться у відповідному сюжеті 5 каналу, передають Патріоти України.

Зокрема, зазначається, що Віктора Муженка допитали в форматі відеоконференції. На засіданні був присутній командир 25-ї бригади транспортної авіації Дмитро Мимрик, що посадив літак в Луганському аеропорту в той день, коли сталася катастрофа. Обидва вони показали, що на той час вже була інформація про те, що біля Луганського аеропорту знаходяться бойовики.

Також підкреслюється, що обвинуваченому Назарову загрожує позбавлення волі строком на вісім років. Слід зазначити, що це максимальний термін, який може отримати генерал-майор.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...