У Гепи свої "герої": Кернес відмовився позбавляти Александровську звання "почесного громадянина Харкова"

Харківський голова заявив, що в практиці міськради не було випадку, щоб когось позбавляли звання почесного громадянина міста.

Геннадій Кернес. Фото:www.zarubezhom.com

Харківський мер Геннадій Кернес на сесії міськради не захотів позбавляти звання почесного громадянина міста комуністку Аллу Александровську, підозрювану в сепаратизмі і посяганні на територіальну цілісність України. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

Позбавлення звання Почесного громадянина Харкова Алли Александровської на сесії міськради ініціював Іван Ракич, депутат від фракції "Самопоміч". Він вважає, що Александровська своїми вчинками дискредитувала звання почесного громадянина Харкова і не має права його носити.

У свою чергу Геннадій Кернес заявив, що в практиці міськради не було, щоб позбавляли звання почесного громадянина.

"Що хочу сказати: не було такого в практиці, щоб позбавляти звання "Почесний громадянин Харкова". Я думаю, що ми не будемо починати таку практику. Сьогодні у них Александровська ... Коли їй вручали це звання, вас на горизонті не було" - зазначив він.

Таким чином питання про позбавлення Александровської звання "Почесний громадянин Харкова" міський голова так і не поставив на голосування.

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...