У готелі "Хрещатик" чоловіка, який збирався стрибати з захисної сітки, вмовили залізти на балкон

Допомогла йому забратися на балкон дівчина, яка всі чотири години вела переговори.​

Фото:https://www.unian.ua

Тимура Кирилова, який погрожував стрибнути із захисної сітки на третьому поверсі готелю "Хрещатик", вмовили залізти на балкон. Вмовити чоловіка вдалося дівчині, яка вела переговори, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Як повідомлялося раніше, зранку у центрі Києві чоловік віком близько 40 років у цивільному одязі погрожував стрибнути з третього поверху готелю "Хрещатик". Він близько чотирьох годин перебував на сітці, натягнутій на рівні третього поверху будівлі над вивіскою "Альфа Банку".

Поліція оточила територію перед входом до готелю. Також на місці події чергує карета швидкої допомоги. Правоохоронці та журналісти вмовляли чоловіка, який представився Тимуром Кириловим, спуститися з сітки й перейти у приміщення.

Також чоловік вимагав зустрічі з консулом РФ, хоча стверджував, що є громадянином Канади та України.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...