У Гройсмана проголосували за звільнення з посади чиновника, який збив на смерть двох жінок на Закарпатті

Суд заарештував Віктора Олефіра на два місяці.

Віктор Олефір позбувся посади. Фото:UZHGOROD.in Кабінет Міністрів України на засіданні 18 липня схвалив звільнення глави Перечинської районної державної адміністрації Закарпатської області Віктора Олефіра. Про це на засіданні уряду сказав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передають Патріоти України.

Прем'єр зазначив, що обурений поведінкою Олефіра, і висловив надію, що він буде притягнутий до кримінальної відповідальності.

Як відомо, 13 липня в 22.30 Олефір, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння за кермом позашляховика Jeep Cherokee, скоїв наїзд на двох мешканок Перечина Закарпатської області, одна з них загинула в той же день в реанімації, друга - 15 липня.

Олефіра затримали, він відсторонений від виконання обов'язків голови РДА. Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль повідомив, що за годину до ДТП в Перечині поліція затримувала Олефіра за іншу аварію, але правоохоронці його відпустили.

У поліції заявили, що учасники цього ДТП роз'їхалися до приїзду правоохоронців. 14 липня Олефіру повідомили про підозру в порушенні безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. 16 липня суд заарештував його на два місяці.

Джерело: Гордон

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...