У Харкові чемпіонка України та світу живе у жахливих умовах в гуртожитку та спить на підлозі (відео)

Вбиральня тут одна на 16 осіб.

Вікторія Соколова. Фото: karate-live.com

У Харкові чемпіонка України, дворазова чемпіонка світу з традиційного карате Вікторія Соколова проживає в гуртожитку у жахливих умовах. Як сказано в сюжеті ТСН, дівчина вже 20 років живе з бабусею в одній кімнаті гуртожитку на 17 квадратних метрів. Про це повідомляють Патріоти України.

При цьому спортсменка спить на підлозі, а їжу готують на загальній кухні. Вбиральня теж одна на 16 осіб. Аварійна будівля знаходиться на балансі міста лише з травня 2016 року. Але і за півроку чиновники нічого не змогли зробити.

"По домівках з подібною аварійністю подаються заявки на підприємства. Фахівці виходять на місце, встановлюють маяки, які відстежують розбіжності по маяках і дають технічний висновок", - розповіла заступник голови адміністрації Жовтневого району Харкова з житлово-комунальних питань Оксана Башлай.

Перші ремонтні роботи в гуртожитку почнуться не раніше весни, кажуть чиновники. До тих пір мешканці планують в черговий раз нагадати про себе на прийомі у керівництва міста.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...