У Харкові напередодні стався потужний вибух, з'явилися фото та відео інциденту

На даний момент відомостей про постраждалих від вибуху немає.

Скрін відео

У мережі з'явилися фотографії і відео потужного вибуху, який стався вчора ввечері в районі Салтівка у Харкові. Про вибух повідомило регіональне видання Status Quo, передають Патріоти України.

Наголошується, що вибух стався близько 18:30 на вулиці Тимурівців, де, за словами місцевих жителів, розташовані автомийка та станція техобслуговування.

За словами очевидців, вибух був такої сили, що ледь не повилітали шибки у сусідніх будинках.

За однією версією, загорівся і вибухнув автомобіль "Газель", за іншою — причиною вибуху став газовий балон. Пожежники, які приїхали за викликом, загасили вогонь близько сьомої вечора.

На даний момент відомостей про постраждалих від вибуху немає.

У ТЦК на Дніпропетровщині помер чоловік нібито від нападу епілепсії - родичі кажуть, що його били

вівторок, 7 травень 2024, 9:57

На території Саксаганського ТЦК Кривого Рогу раптово помер військовозобов’язаний. У військкоматі стверджують, що в нього стався епілептичний напад. Про це йдеться в заяві Дніпропетровського обласного ТЦК та СП, передають Патріоти України. Там заявили, ...

В Україну увірветься похолодання з грозами, можливі заморозки: Синоптики зробили попередження

вівторок, 7 травень 2024, 9:55

З вівторка, 7 травня, в Україні очікується похолодання, дощі та грози. Вітер буде поривчастим зі штормовими поривами до 15-20 метрів за секунду, температура повітря надалі знизиться до +14...+20 градусів, можливі заморозки. Такий прогноз погоди озвучил...