У Кличка пояснили, чому під трамвайною колією у Києві утворилося провалля (фото)

Провал утворився через руйнування Новодарницького каналізаційного колектора. Причиною аварії називають зношеність труби.

Яма під трамвайною колією. Фото: facebook

У КМДА прокоментували утворення ями діаметром 6 метрів і глибиною 3,5 метра під трамвайними рейками на вулиці Тростянецькій в Дарницькому районі Києва. Про це йдеться на сайті Київської міської держадміністрації, передають Патріоти України.

Провал утворився через руйнування Новодарницького каналізаційного колектора. Він залягає на глибині 10 метрів і має 2,9 метра в діаметрі.

Причиною аварії називають зношеність труби - "в результаті дії газової корозії несуча здатність була втрачена, верх труби зруйнувався й утворився провал земельної ділянки".

Точної дати, коли відремонтують колектор, комунальники поки назвати не можуть.

"Ми зараз визначаємо низку першочергових технічних заходів, щоб локалізувати пошкодження та провести обстеження. Після цього визначимо послідовність робіт із санації колектора. Але зараз замість трамваїв, що зупинилися через аварію, буде курсувати шість автобусів. Ми просимо людей враховувати проведення протиаварійних робіт під час формування своїх маршрутів", - зазначив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...