У Колумбії розбився літак з бразильськими футболістами: Більше 70 людей загинули (фото)

Повідомляється, що перед катастрофою екіпаж борту RJ85 екстрено повідомив про електричну несправність судна.

У Колумбії розбився літак з футболістами. Фото: Твіттер.

У Колумбії розбився літак з гравцями бразильської футбольної команди. Літак рейсу LAMIA Bolivia LMI2933 зазнав аварії на північному заході Колумбії по дорозі з міста Санта-Крус-де-ла-Сьєрра в Східній Болівії. На борту були 72 пасажири і 9 членів екіпажу, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Літак, що розбився, прямував в міжнародний аеропорт Медельіна. Міжнародний аеропорт Медельіна повідомив на своєму акаунті в Twitter, що літак вилетів з Болівії.

Місцеві ЗМІ повідомили, що чартерний літак перевозив членів футбольної команди Шапеконсе з Бразилії. У середу вони повинні були грати в фіналі фінал Кубка Sudamerica проти Атлетіко Насьональ Медельїн.

За даними бразильського ВВС, перед катастрофою екіпаж борту RJ85 екстрено повідомив про електричну несправності судна.

Цю інформацію також підтверджує видання UOL. Повідомляється, що пілот почав скидання палива, щоб ліквідувати проблему, побоюючись вибуху в повітрі. Не виключено, що у літака просто закінчилося пальне.

Міжнародний аеропорт Марія Кордова повідомляє, що на місці події виявили щонайменше 6 врятованих. Їхнє громадянство і імена поки невідомі.

В одній з місцевих лікарень пізніше повідомили, що за даними на 09:26 вівторка врятовано 13 людей.

Лайнер зник з радарів після 22:00 і розбився на пагорбі Ель Гордо в муніципалітеті Ла-Уніон, який розташований в країні провінції Вальє-дель-Каука. Це місце знаходиться на південний схід від міста Медельїн.

В управлінні цивільної авіації також повідомили, що поранених було доставлено в медичні центри. Тривають рятувальні роботи.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...