У комі з відкритою черепно-мозковою травмою: Родичі хлопця, якому затиснуло голову дверима міської електрички у Києві, розшукують свідків трагедії

За словами двоюрідного брата жертви, череп хлопця був здавлений з обох сторін з такою силою, що тріснула на дрібні шматки лобова кістка. Травмованого потерпілого знайшли за пероном біля семафора, хоча виходив він з останнього вагона.

Залізнична станція, де стався інцидент. Фото:Facebook

Родичі хлопця, який отримав ввечері 28 лютого важкі травми в результаті нещасного випадку на станції міської електрички Вишгородська в Києві, розшукують свідків того, що сталося. Як повідомив в Facebook двоюрідний брат потерпілого Максима Коцини, 28 лютого близько 18:00 на станції Вишгородська (Оболонь) хлопцю притиснуло голову дверима міської електрички і потягнуло по перону, інформують Патріоти України.

"Шукаємо свідків події з братом, бо що саме трапилося з ним точно, і яка була причина події, поки ніхто не знає. Череп здавлений з обох сторін з такою силою, що тріснула на дрібні шматки лобова кістка, його знайшли за пероном біля семафора, хоча виходив він з останнього вагона.

Показання чергового станції, бригади швидкої - різні, нічого виразного і конкретного. <...>. Охоронець каже, що затиснуло дверима, через весь перон тягнуло, знайшли його аж біля семафора в 50 метрах від станції. Відеокамер там немає ", - написав у Facebook брат постраждалого Андрій Татарин.

Унаслідок події 24-річний Максим Кацина дістав відкриту важку черепно-мозкову травму. Вiн знаходиться в реанімації, в комі 1 ступеня, на апараті підтримки життєдіяльності в лікарні швидкої допомоги (БСП) на вулиці Братиславській у Києві.

Максим Коцина - переселенець із села Камишевахи Попаснянсу києвіького району Луганської області. Його батьки приїхали в Київ, щоб доглядати за сином. Вони звертаються до всіх можливих свідків з проханням допомогти відновити картину того, що сталося.

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...