У Краматорську вихователька дитсадка замість чаю напоїла дітей... розчином відбілювача, є постраждалі

У Краматорську Донецької області семеро дітей потрапили до лікарні у результаті отруєння хімічною речовиною у дитячому садку.

Фотоиллюстрация: ds43ess.ru.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області, сьогодні, 6 квітня, у дитячому садку №69 міста Краматорська семеро дітей віком 5-6 років отруїлись хімічною речовиною. Про це інфоммують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За попередніми даними, вихователь старшої групи дитсадка сплутала чайники та замість води напоїла малолітніх дітей розчином «Білизни».

Зі скаргами на різке погіршення самопочуття дітей терміново госпіталізовано до дитячої лікарні. Наразі вони перебувають у реанімації. За даними лікарів, стан дітей - середньої тяжкості.

За даним фактом Краматорською місцевою прокуратурою внесені дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ч.1 ст. 137 КК України (неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей). Проводяться першочергові слідчі дії.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...