У кращих традиціях кінодетектива: В Одесі впіймали знаменитого італійського мафіозі, за котрим довго та марно ганявся Інтерпол (фото)

За даними СБУ, італієць Джузепе Нікозі - фахівець з економічних операцій і відмивання грошей.

Джезеппе Нікозі затриманий в Одесі. Фото:прес-служба СБУ

Вчора в Одесі в затримали міжнародного злочинця з Сицилії - Джузеппе Нікозі. Італієць входить до мережі злочинного синдикату, а в Одесі він переховувався від міжнародного розшуку. Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі радник глави ГУНП в Одеській області Руслан Форостяк, передають Патріоти України.

За даними СБУ, італієць Джузепе - фахівець з економічних операцій і відмивання грошей. Він підозрюється в організації шахрайських схем і ухилення від сплати податків. З 2007 по 2014 роки він не перерахував державі майже 180 млн євро. Спочатку його оголосили у федеральний розшук в Італії, а у вересні 2014 року в міжнародний Інтерпол.

"Успішне затримання цього міжнародного злочинця є досить вагомим досягненням і збільшує міжнародний авторитет Національної поліції України як би там не було, і це треба визнати. Слова подяки від нас керівнику Одеського сектора Українського бюро Інтерполу Петру Канівцю," --коментує Форостяк.

У затриманні брав участь керівник Приморського відділу поліції Олександр Острогляд особисто. Операція проходила також за підтримки та активної участі Управління Служби безпеки України в Одеській області, колег правоохоронців з Італії, українського Бюро Інтерполу, органів прокуратури, особового складу Приморського ОП та інших підрозділів ГУНП в Одеській області.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...