У Кропивницькому затримали прокурора, який заховав хабар у подарунковому наборі (фото)

Прокурор вимагав гроші за закриття кримінального провадження.

Затримання прокурора. Фото:прес-служба ГПУ

Співробітники Генеральної прокуратури спільно зі Службою безпеки України затримали співробітника Кропивницького місцевої прокуратури. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ГПУ.

Як стало відомо, досудовим розслідуванням було встановлено, що прокурор, будучи процесуальним керівником в кримінальному провадженні, вимагав та отримав хабар в розмірі $10 тисяч за прийняття рішення про його закриття.

У Генпрокуратурі зазначили, що корупціонер затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

"Вирішується питання про повідомлення про підозру і обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Дії правоохоронця кваліфіковані за ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України", - додали у відомстві.

"Молюся кожен день": Окупант видав "рецепт" захисту від українських дронів і поскаржився на порядки в армії РФ

середа, 8 травень 2024, 7:50

Російський окупант, котрий воює на Куп'янському напрямку, розкрив свій спосіб "боротьби" з українськими дронами, –-це молитва. За його словами, у дні, коли він молився, на позиції росіян не було скидів із БПЛА. Перехоплення телефонної розмови загарбник...

Хитра схема? Росіянка двічі вийшла заміж за братів-окупантів, яких ліквідували в Україні, і стала мільйонеркою

середа, 8 травень 2024, 7:30

У Росії жінка на ім’я Євгенія за два роки війни РФ проти України втратила двох чоловіків, натомість отримала від держави 10 мільйонів рублів як компенсацію. Обидва її чоловіки були рідними братами. Про це написав один із "православних" пабліків Росії...