У Києві активісти відновили озеро, яке багато років було сміттєзвалищем

У Дарницькому районі активісти "ЕкоГромади" врятували озеро Малий Небріж

Озеро Малий Небріж розчистили. Фото: kievvlast.com.ua

У Києві активістам вдалося реанімувати озеро та перетворити покинуте болото у комфортну зону відпочинку. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "РБК-Україна".

5 вересня у Дарницькому районі столиці відбулося відкриття оновленого озера Малий Небріж. Водоймище, яке було раніше сміттєзвалищем та болотом, активісти перетворили у озеро з чистою прозорою водою.

Багато років поспіль озеро відлякувало людей своїм виглядом. У ньому не лише було звалище сміття, а й жили щури та інші санітарно небезпечні тварини. Київські активісти організації "ЕкоГромада" розчистили водойму та облаштували поруч з озером прекрасну зону відпочинку.

"ЕкоГромада" за кілька місяців витягла з дна озера понад 70 тисяч тонн сміття та мулу. Дзеркало вод озера збільшено з 0,9 га до 2 га. Активісти повідомляють, що державні кошти для проведення робіт не використовувались.

Як було раніше. Фото: "Українська Правда"




Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...