У Києві через грип та ГРВІ закрили 69 шкіл, за останню добу захворіло понад 8 тис. киян

Спостерігається зростання захворюваності серед усіх вікових категорій населення: серед дорослих на 64%, а серед дітей на 38,2%.

Ілюстрація:nbp-kiev.com

За 14 грудня у столиці зареєстровано 8 тисяч 431 хворого на грип та ГРВІ. Про це заявив заступник голови КМДА Микола Поворозник, повідомляють Патріоти України з даними прес-служби міської влади.

"У зв’язку з відсутністю більше 20% учнів через захворювання на грип та ГРВІ керівники 69 шкіл прийняли рішення про закриття навчальних закладів, а в 32 – навчально-виховний процес призупинено частково", – сказав чиновник.

Він додав, що з загальної кількості захворілих 61,4% дітей віком до 17 років (5 177). За 14 грудня госпіталізували 40 пацієнтів, хворих на грип і ГРВІ, з них 18 дітей.

"Спостерігається зростання захворюваності серед усіх вікових категорій населення: серед дорослих на 64%, а серед дітей на 38,2%. Порівняно з аналогічним періодом попереднього тижня захворюваність серед школярів зросла на 46%", - сказав Поворозник.

Загалом у Києві 494 школи.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...