У Києві чоловік на іномарці влетів в огорожу Апеляційного суду, є постраждалі (фото)

Удар авто був такої сили, що обломки опори паркану розлетілись на 20 метрів довкола.

Наслідки ДТП. Фото:Fаcebook

Водій іномарки "Субару" не впорався з керуванням, влетів у паркан Апеляційного суду та збив двох людей поблизу зупинки громадського транспорту. Про це повідомляє Поліція Києва у Facebook, передають Патріоти України.

Аварія сталася 13 червня. Постраждалу жінку у тяжкому стані у госпіталізували, інший потерпілий – 37-річний чоловік – від госпіталізації відмовився.

Водій іномарки, 53-річний киянин, не постраждав. У нього взяли біологічну речовину для проведення експертизи на вміст алкоголю та наркотичних речовин.

Водій, що скоїв ДТП

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють механізм і причини автопригоди.

За даними порталу ДТП.kiev.uа, постраждалу дівчину-пішохода авто буквально втиснуло в паркан. Вона отримала множинні перелами. Інший постраждалий – прокурор.

Відзначається, що удар авто був такої сили, що обломки опори паркану розлетілись на 20 метрів довкола.

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...