У Києві хулігани побили працівників СТО за відмову у швидкому обслуговуванні (фото)

Крім того, у відділку поліції правопорушники зламали камеру відеоспостереження і пошкодили стелю в кімнаті прийому громадян.

Фото:прес-служба Нацполіції

У Солом'янському районі столиці четверо невідомих побили співробітників станції технічного обслуговування і влаштували погром в кімнаті прийому громадян територіального управління поліції. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції, передають Патріоти України.

Згідно з інформацією, до чергової частини надійшло повідомлення про бійку на станції техобслуговування. На місце прибули екіпажі патрульної поліції і слідчо-оперативна група. Працівники СТО повідомили, що на територію заїхали четверо невідомих і попросили замінити в автомобілі масло. Чоловіки відповіли, що доведеться трохи почекати. Це розлютило клієнтів - і один з них кілька разів ударив працівника в обличчя. Після цього нападник побіг до свого автомобіля, дістав биту і продовжив нею бити інших працівників.

Коли співробітники повідомили, що на території є відеокамери, хулігани побігли в приміщення з системою відеоспостереження і забрали жорсткий диск із записом.

Лікарі "швидкої" діагностували у одного з працівників закриту черепно-мозкову травму і перелом носа.

З автомобіля правопорушників вилучено біту, жорсткий диск, тубус від РПГ, патрони, газовий пістолет і пакет з речовиною білого кольору. Всі вилучені предмети відправлені для проведення експертизи, після якої можлива додаткова правова кваліфікація дій зловмисників.

Всіх учасників інциденту доставили до Солом'янського управління поліції, де правопорушники зламали камеру відеоспостереження і пошкодили стелю в кімнаті прийому громадян.

Відомості за даним фактом внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до семи років.

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...