У Києві мітингують за звільнення голови податкової міліції Києва (фото)

Ініціаторами акції виступили представники всеукраїнської громадської організації "Європа під кожною стріхою".

Мітинг за звільнення з посади голови податкової поліції Києва. Фото: http://ukranews.com/

На Львівській площі Києва зібрався мітинг, щоб звернутися до голови Державної фіскальної служби (ДФС) України Романа Насірова з вимогою про відставку першого заступника начальника Головного управління ДФС у Києві, полковника податкової міліції Ігоря Скорохода. Про це повідомляють Патріоти Україниз посиланням на Апостроф.

Ініціаторами акції виступили представники всеукраїнської громадської організації "Європа під кожною стріхою". Як повідомляють активісти, за допомогою до них звернулися кияни, що виявили зловживання з боку керівника податкової міліції столиці Ігоря Скорохода.

"Податкова продовжує жити за старими правилами. Невже хтось міг подумати, що кум Олександра Клименка Ігор Скороход, який отримав у підпорядкування податкову міліцію, почне діяти по-європейськи", - дивується активіст Микола Рижих. "З новим керівником схеми стали працювати ще жорсткіше. Вони спрямовані на "віджимання" бізнесу".

Серед вимог мітингувальників до Романа Насірова: відправити Ігоря Скорохода у відставку, провести всебічне розслідування його діяльності з 2003 року.

За словами активістів, військова прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом незаконного привласнення статусу учасника АТО Ігорю Скороходу.

"Ми віримо, що Матіос (заступник Генерального прокурора України, - ред.) доведе справу Скорохода до кінця, і вся країна дізнається, як Скороход став учасником АТО", - говорить Микола Рижих.

Голова ДФС так і не вийшов вислухати учасників акції, після чого вони направили йому звернення зі своїми вимогами.

Чи буде "бонус" після Великодня? Скільки вихідних українці матимуть у травні - пояснення

середа, 24 квітень 2024, 10:24

У 2024 році християни східного обряду (греко-католики і православні) святкуватимуть Великдень у неділю, 5 травня. Зазвичай після святкування, у понеділок, українці мали вихідний, передають Патріоти України. Раніше у Кодексі законів про працю було зазна...

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...