У Києві на фестивалі МотоOpenFest сталася жахлива аварія (відео)

Під час перегонів зіткнулися два мотоциклісти.

Момент зіткнення. Скріншот.У Києві на Мото Open Fest сталося жахливе зіткнення мотоциклів Данила Вишемирського та Олександра Полюховича. Відповідне відео з’явилося на Youtube-каналі MostVideo.TV, передають Патріоти України.

На кадрах видно, як мотоцикли стикаються на повороті, а потім мотоциклісти вилітають з-за керма та роблять кілька перекидань через голову по траві, а за ними летять їхні транспортні засоби.

У прес-релізі заходу йдеться, що він проходить на аеродромі "Чайка" з 15 по 16 липня.

Крім того, 14 липня в рамках MotoOpenFest відбулися чемпіонати України з мотокросу та кантрі-кросу.

"За два фестивальні дні глядачі зможуть відчути смак швидкості та адреналіну, стати свідками захоплюючих перемог в різних дисциплінах мотоспорту, побачити та почути концерти всесвітньо відомих рок-гуртів на головній сцені. І все це під відкритим небом. Музика, шум покришок, швидкість гонщиків і емоції команд від перемог", – наголошують організатори фестивалю.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...