У Києві п'яні охоронці незаконної забудови влаштували стрілянину в парку (фото, відео)

Коли на місце інциденту прибули правоохоронці, хулігани спробували втекти, однак були заблоковані.

Фото: Facebook

У ніч на суботу, 13 січня, в столичному парку Крістерова гірка п'яна компанія на автомобілі ВАЗ влаштувала стрілянину. Про це повідомили у спільноті Київ Оперативний у Facebook, передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, інцидент почався, коли група молодих людей зробила їм зауваження через розпивання алкоголю і зухвалу поведінку, і почала телефонувати в поліцію.

"Далі - конфлікт і погрози, які не закінчилися просто балаканиною. Один з компанії #2 (представився співробітником СБУ) дістає Форт-12 і починає хаотично стріляти, коли залишається одна куля - він вирішує вистрілити в ногу хлопцеві, який дзвонив на 102. Від поранення в ногу хлопця реально рятує вейп, який був у той момент в кишені", - йдеться в повідомленні.

Коли ж на місце прибули правоохоронці, хулігани спробували втекти, однак були заблоковані. Після цього агресивна компанія почала стверджувати, що водій машини втік, а всі вони всього лише пасажири.

При цьому один з них вирішив заховати ключі від автомобіля собі в труси.

"Драгер водій задув на 1,72 проміле, ледь не зламавши його. Авто евакуйовано. Всі учасники події доставлені до Подільського УП для складання відповідних матеріалів. Місцеві жителі кажуть, що бачили цю машину неодноразово і саме ці люди захищають "незаконне будівництво", яке зараз ведеться в парку", - зазначено в інформації спільноти.

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...